Scrolluj
diamond_white

Szef kuchni poleca

Sztuka kulinarna


Świeże i najwyższej jakości produkty, staranność przygotowania, niezwykłe połączenie smaków oraz szczypta miłości - to tylko niektóre sekretne elementy wpływające na niepowtarzalny smak każdej potrawy serwowanej w naszej restauracji. Zasmakuj się w polecanych daniach samego Szefa Kuchni i daj się uwieść niesamowitym doznaniom kulinarnym.

Okoń morski
Spróbuj wybornej ryby morskiej w nowej, autorskiej interpretacji. Okoń morski podawany ze szpinakiem, pieczonymi warzywami i orzeźwiającym sosem limonkowym, dostarczą Ci spektakula...
Deska steków (New York, Rib Eye, Filet Mignon) dla 3-4 osób
Deska steków to prawdziwy hit w naszej Restauracji. Soczysta i aromatyczna wołowina, sezonowana i przygotowywana do perfekcji. Wszystko to z dodatkiem pieczonych ziemniaków, krążkó...
Risotto
W naszej restauracji każda potrawa zyskuje miano rarytasu. Tradycyjne włoskie risotto z borowikami, szalotką i ziemią oliwkową, posypane parmezanem to efekt naszej nieskończonej pa...
Fillet Mignion Steak
Niezwykle delikatny, miękki i najbardziej wykwintny element środkowej części polędwicy wołowej. Filet mignon ma bardzo delikatną teksturę, która dostarcza wspaniałych wrażeń przy j...
Jagnięcina
Jagnięcina to mięso delikatne, lekkostrawne i niezwykle soczyste. Jej wspaniały aromat i smak, wybornie podkreśli anchois i oliwki kalamaty. Idealna w duecie z fondant ziemniaczany...
Tatar wołowy
Zacznijmy od historii. Sama nazwa tatara wskazuje nam, gdzie należy szukać korzeni tej potrawy. „Zatrzymując jeno zadnią część końskiego mięsa, krają (Tatarzy) ją na jak najszersze...