Scrolluj
diamond_white

Szef kuchni poleca

Sztuka kulinarna


Świeże i najwyższej jakości produkty, staranność przygotowania, niezwykłe połączenie smaków oraz szczypta miłości - to tylko niektóre sekretne elementy wpływające na niepowtarzalny smak każdej potrawy serwowanej w naszej restauracji. Zasmakuj się w polecanych daniach samego Szefa Kuchni i daj się uwieść niesamowitym doznaniom kulinarnym.

Filet Mignon Steak
Wyborna wołowina to prawdziwy rarytas dla poszukiwaczy unikalnych doznań kulinarnych. Nasza wołowina Angus pochodzi ze szkockiej, bez rożnej rasy uznawanej za jedną z najlepszych n...
Królik z kasztanami
Królik z kasztanami i szynką parmeńską, z puree z pieczonego czosnku, z buraczkami i sosem musztardowym, skropiony limonką - to kolejna specjalność Szefa Kuchni. Zachwyć się prawdz...
Fillet Mignion Steak
Niezwykle delikatny, miękki i najbardziej wykwintny element środkowej części polędwicy wołowej. Filet mignon ma bardzo delikatną teksturę, która dostarcza wspaniałych wrażeń przy j...
Zupa rybna
Wyborna zupa rybna z krewetkami, mulami, dorszem i aromatycznymi przyprawami, przeniesie Cię w klimat nadmorskich miast, w których czas płynie powoli. Delektuj się jej koperkowym a...
Jagnięcina
Jagnięcina to mięso delikatne, lekkostrawne i niezwykle soczyste. Jej wspaniały aromat i smak, wybornie podkreśli anchois i oliwki kalamaty. Idealna w duecie z fondant ziemniaczany...
Risotto
W naszej restauracji każda potrawa zyskuje miano rarytasu. Tradycyjne włoskie risotto z borowikami, szalotką i ziemią oliwkową, posypane parmezanem to efekt naszej nieskończonej pa...