Scrolluj
diamond_white

Szef kuchni poleca

Sztuka kulinarna


Świeże i najwyższej jakości produkty, staranność przygotowania, niezwykłe połączenie smaków oraz szczypta miłości - to tylko niektóre sekretne elementy wpływające na niepowtarzalny smak każdej potrawy serwowanej w naszej restauracji. Zasmakuj się w polecanych daniach samego Szefa Kuchni i daj się uwieść niesamowitym doznaniom kulinarnym.

Tomahawk Steak
Wyborna wołowina to prawdziwy rarytas dla poszukiwaczy unikalnych doznań kulinarnych. Nasza wołowina Angus pochodzi ze szkockiej, bezrożnej rasy uznawanej za jedną z najlepszych na...
Okoń morski
Spróbuj wybornej ryby morskiej w nowej, autorskiej interpretacji. Okoń morski z czarną soczewicą, aromatycznym boczkiem i dzikim brokułem, z bulionem daszi i orzeźwiającym sosem li...
Tatar ze strojnika
Propozycja dla osób ceniących wykwintne i unikalne smaki. Strojnik to niezwykle rzadka, piękna ryba morska. Jej mięso jest ubarwione na pomarańczowo a wyjątkowego smaku nie sposób ...
Królik z kasztanami
Królik z kasztanami i szynką parmeńską, z puree z pieczonego czosnku, z buraczkami i sosem musztardowym, skropiony limonką - to kolejna specjalność Szefa Kuchni. Zachwyć się prawdz...
Fillet Mignion Steak
Niezwykle delikatny, miękki i najbardziej wykwintny element środkowej części polędwicy wołowej. Filet mignon ma bardzo delikatną teksturę, która dostarcza wspaniałych wrażeń przy j...
Zupa rybna
Wyborna zupa rybna z krewetkami, mulami, dorszem i aromatycznymi przyprawami, przeniesie Cię w klimat nadmorskich miast, w których czas płynie powoli. Delektuj się jej koperkowym a...
Jagnięcina
Jagnięcina to mięso delikatne, lekkostrawne i niezwykle soczyste. Jej wspaniały aromat i smak, wybornie podkreśli anchois i oliwki kalamaty. Idealna w duecie z fondant ziemniaczany...
Risotto
W naszej restauracji każda potrawa zyskuje miano rarytasu. Tradycyjne włoskie risotto z borowikami, szalotką i ziemią oliwkową, posypane parmezanem to efekt naszej nieskończonej pa...