Scrolluj
diamond_white

Szef kuchni poleca

Sztuka kulinarna


Świeże i najwyższej jakości produkty, staranność przygotowania, niezwykłe połączenie smaków oraz szczypta miłości - to tylko niektóre sekretne elementy wpływające na niepowtarzalny smak każdej potrawy serwowanej w naszej restauracji. Zasmakuj się w polecanych daniach samego Szefa Kuchni i daj się uwieść niesamowitym doznaniom kulinarnym.

Okoń morski

Spróbuj wybornej ryby morskiej w nowej, autorskiej interpretacji. Okoń morski podawany ze szpinakiem, pieczonymi warzywami i orzeźwiającym sosem limonkowym, dostarczą Ci spektakularnych wrażeń smakowych. Kuchnia na światowym poziomie w H

Deska steków (New York, Rib Eye, Filet Mignon) dla 3-4 osób

Deska steków to prawdziwy hit w naszej Restauracji. Soczysta i aromatyczna wołowina, sezonowana i przygotowywana do perfekcji. Wszystko to z dodatkiem pieczonych ziemniaków, krążków cebulowych, sosu z zielonego pieprzu/sos z pieczonego czosnku.


Risotto

W naszej restauracji każda potrawa zyskuje miano rarytasu. Tradycyjne włoskie risotto z borowikami, szalotką i ziemią oliwkową, posypane parmezanem to efekt naszej nieskończonej pasji do gotowania. Lubimy rozpieszczać podniebienie naszyc

Fillet Mignion Steak

Niezwykle delikatny, miękki i najbardziej wykwintny element środkowej części polędwicy wołowej. Filet mignon ma bardzo delikatną teksturę, która dostarcza wspaniałych wrażeń przy jego smakowaniu. Stek z polędwicy wołowej zawiera jedynie

Jagnięcina

Jagnięcina to mięso delikatne, lekkostrawne i niezwykle soczyste. Jej wspaniały aromat i smak, wybornie podkreśli anchois i oliwki kalamaty. Idealna w duecie z fondant ziemniaczanym, z którym ją serwujemy w naszej restauracji. W asyście

Tatar wołowy

Zacznijmy od historii. Sama nazwa tatara wskazuje nam, gdzie należy szukać korzeni tej potrawy. „Zatrzymując jeno zadnią część końskiego mięsa, krają (Tatarzy) ją na jak najszersze płaty w najbardziej mięsistym i obfitym miejscu na grubość zaledwie jednego do dwóch palców. Pokrojone płaty kładą n