Scrolluj
diamond_white

Szef kuchni poleca

Sztuka kulinarna


Świeże i najwyższej jakości produkty, staranność przygotowania, niezwykłe połączenie smaków oraz szczypta miłości - to tylko niektóre sekretne elementy wpływające na niepowtarzalny smak każdej potrawy serwowanej w naszej restauracji. Zasmakuj się w polecanych daniach samego Szefa Kuchni i daj się uwieść niesamowitym doznaniom kulinarnym.

Wołowina w sosie truflowym
Odkryj wołowinę w sosie truflowym, która jest połączeniem najwyższej jakość i wyjątkowego smaku.Co czyni to danie tak wyjątkowym? Przede wszystkim nasz sekretny atrybut to sos truf...
Okoń morski
Spróbuj wybornej ryby morskiej w nowej, autorskiej interpretacji. Okoń morski podawany ze szpinakiem, pieczonymi warzywami i orzeźwiającym sosem limonkowym, dostarczą Ci spektakula...
Deska steków (New York, Rib Eye, Filet Mignon) dla 3-4 osób
Deska steków to prawdziwy hit w naszej Restauracji. Soczysta i aromatyczna wołowina, sezonowana i przygotowywana do perfekcji. Wszystko to z dodatkiem pieczonych ziemniaków, krążkó...
Fillet Mignion Steak
Niezwykle delikatny, miękki i najbardziej wykwintny element środkowej części polędwicy wołowej. Filet mignon ma bardzo delikatną teksturę, która dostarcza wspaniałych wrażeń przy j...
Zupa rybna
Wyborna zupa rybna z krewetkami, mulami, dorszem i aromatycznymi przyprawami, przeniesie Cię w klimat nadmorskich miast, w których czas płynie powoli. Delektuj się jej koperkowym a...
Jagnięcina
Jagnięcina to mięso delikatne, lekkostrawne i niezwykle soczyste. Jej wspaniały aromat i smak, wybornie podkreśli anchois i oliwki kalamaty. Idealna w duecie z fondant ziemniaczany...
Risotto
W naszej restauracji każda potrawa zyskuje miano rarytasu. Tradycyjne włoskie risotto z borowikami, szalotką i ziemią oliwkową, posypane parmezanem to efekt naszej nieskończonej pa...
Tatar wołowy
Zacznijmy od historii. Sama nazwa tatara wskazuje nam, gdzie należy szukać korzeni tej potrawy. „Zatrzymując jeno zadnią część końskiego mięsa, krają (Tatarzy) ją na jak najszersze...